Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Αήττητος ο Ατρόμητος

Αήττητος για πέμπτη σερί αγωνιστική έμεινε ο Ατρόμητος - Διαβάστε ποιο ρεκόρ πάει να «σπάσει» στο ματς με τον Παναιτωλικό

Την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος  από τότε που καθιερώθηκε στη μεγάλη κατηγορία κυνηγά ο Ατρόμητος. Από την σεζόν 2005-06 που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποιεί το πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Ο Ατρόμητος με το τρίποντο στα Πηγάδια επί της Ξάνθης κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει αήττητος για πέμπτο σερί ματς, αλλά ισοφάρισε και την επίδοση που είχε τη σεζόν 2011-12, όταν στις 9 πρώτες αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (10η) εκείνης της περιόδου ωστόσο, ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Άλλη μία φορά ο Ατρόμητος αυτά τα χρόνια είχε ανάλογο ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν τη σεζόν 2008-09 όταν και είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Όμως και πάλι την 10η έχασε με 3-1 από τον Ολυμπιακό μέσα στο Περιστέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το καλό του ξεκίνημα, ο Ατρόμητος εκείνη τη σεζόν υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική.

Αυτό σημαίνει ότι στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία είτε με νίκη είτε ισοπαλία να ξεπεράσει τον εαυτό του και να γράψει νέα ιστορία, καθώς έχει τη δυνατότητά να φτάσει τους 18 ή τους 20 βαθμούς στις 10 πρώτες αγωνιστικές.

Επίσης οι Περιστεριώτες έχουν ήδη «σπάσει» μια ακόμα επίδοσή τους, αυτή της παραγωγικότητας. Σε 9 αγώνες έχουν 15 τέρματα. Η προηγούμενη καλύτερη χρονιά από πλευράς παραγωγικότητας (σε 9 ματς) ήταν τη σεζόν 2007-08 με 13 γκολ ενεργητικό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου