Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σουπερλίγκα: «Διπλό» στην Κρήτη πριν το ντέρμπι για Παναθηναϊκό

Μια εβδομάδα πριν ο Παναθηναϊκός υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, πέτυχε σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» κέρδισαν στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη με 2-0, με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αυτή την φορά το γκολ που πέτυχε στο 83ο λεπτό, ήταν κλειδί για την νίκη των πράσινων, με τον Κουτρουμπή, ο οποίος μπήκε στην θέση του Αργεντινού στο 88ο λεπτό, να «κλειδώνει» το τρίποντο στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Παναθηναϊκός σε γενικές γραμμές, παρά τα αμυντικά κενά που παρουσίασε και πάλι, ήταν καλύτερος και άξιζε την νίκη. Άλλωστε ο Εργοτέλης αυτή την φορά δεν ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (86' Αναστασάκος), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Καρντόσο (89' Χαλκιαδάκης), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Χαντί (68' Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος.
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (81' Αμπεΐντ), Φίγκεροα (88' Κουτρουμπής), Μπέργκ (93' Κλωναρίδης).
902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου