Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σουπερλίγκα: Με νίκη 3-0 πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Κομοτηνή

Με καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κομοτηνή όπου νίκησε τον Πανθρακικό με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκα. Δύο γκολ πέτυχε ο Λούκας, στο 11' και το 47'  και ένα αυτογκόλ του Εμπόου στο 72', ενώ ο «Δικέφαλος» έχασε και πολλές ακόμη ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη έκταση του σκορ.
 
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο (62` Ιγκόρ), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης (87` Πόποβιτς), Σαρακατσάνος, Κάσες (56` Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Πέρεθ Λουκας, Στοχ, Βιτορ Μιγκελ, Λαζαρ, Κατσουράνης (83` Κατσικάς), Αθανασιάδης (75` Τομας Νέτσιντ), Νίνης (66` Βούκιτς).
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας της Βέροιας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίωρο, με γκολ των Ίλιτς στο 5' και Κοροβέση στο 29', αλλά η Βέροια κατάφερε να κάνει το 1-2 με γκολ του Καλτσά στο 32' και να ισοφαρίσει με τον Μπαργκάν στο 39'. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69'.
Βέροια: Αναστασόπουλος, Μοχάμεντ Ελ Φαρντού, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ (67` Ζεζίνιο), Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (90`+1 Μάνος), Ορέστες, Σισόκο, Καλτσάς, Σιόντης (84` Σεγκούντο).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα Εμιλιάνο (75` Ντάσιος), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (83` Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς (73` Κεϊτά), Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα.
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης 2-1
Αν και έχανε μέχρι το 63', ο Πανιώνιος κατάφερε τελικά να νικήσει με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκόρερ το Δημήτρη Κολοβό. Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Μίνγκα στο 21' αλλά, ο Κολοβός με δύο τέρματα στο 63' και το 78' έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ν. Σμύρνης.
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (83΄ Λαμπρόπουλος), Μενδρινός, Μητρόπουλος, Ντούνης (46΄ Γιάννου), Αραβίδης, Καλτσάς (67΄ Καμπάνταης)
Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Χατζηζήσης (69΄ Βέρτζος), Παντελιάδης, Αλβάρεζ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Έγκον (58΄ Τσοκάνης), Καμαρά, Γκουέλα, Φαρινόλα, Μίνγκας (82΄ Μπάρκογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου