Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

"Πέταξαν" τα κοσμήματα 800.000 ευρώ της υποψήφιας βουλευτή

Φύλλο και φτερό έκαναν άγνωστοι το σπίτι της Σπυριδούλας Δημ. Αναγνωστοπούλου που πολιτεύεται με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως κατήγγειλε η ίδια την περασμένη Πέμπτη, οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι της στο Μιντιλόγλι Αχαΐας την ώρα που η ίδια απουσίαζε και αφού το έκαναν άνω-κάτω, έκλεψαν κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ.

Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν τουλάχιστον τέσσερις και αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού, εν συνεχεία διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό.

Εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα κοσμήματα και επιχείρησαν να το παραβιάσουν επί τόπου. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν, το πέταξαν από το μπαλκόνι στο έδαφος (μιας και στο σημείο βρέθηκε μεγάλη λακκούβα) και από εκεί μεταφέρθηκε με φορτηγό.

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ 6.30 και 8.30 το απόγευμα της Πέμπτης. Εκτός από τα κοσμήματα της κ. Αναγνωστοπούλου, στο εσωτερικό υπήρχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στο χρηματοκιβώτιο ήταν τοποθετημένα χρυσά και μαργαριταρένια περιδέραια, χρυσά ρολόγια και γενικότερα κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η υποψήφια βουλευτής ενημέρωσε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας κατέφθασαν στο σημείο και έλαβαν δακτυλικά αποτυπώματα που θα εξεταστούν.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους εκτιμούν ότι οι δράστες διέθεταν άριστη πληροφόρηση και γι' αυτό τον λόγο προσπαθούν να διαπιστώσουν τις πιθανές «διαρροές» στην πληροφόρηση σε σχέση με τα κοσμήματα που εντοπίστηκαν.

Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου