Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δήμο Περιστερίου


 


Ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Κοινωνικής Σταυροφορίας – Εθελοντές Αιμοδότες Περιστερίου, πραγματοποίησαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου Εθελοντών Αιμοδοτών, στο πάρκο της πλατείας Αγ. Αντωνίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στην ανεκτίμητη προσφορά όλων όσοι χαρίζουν ΖΩΗ στους συνανθρώπους τους, μέσω της αιμοδοσίας.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φλέβα μας όπως ακατάπαυστα χτυπά, έτσι και ακατάπαυστα πρέπει να ανοίγει και να χαρίζει την υγεία και τη ζωή στον συνάνθρωπό μας. Σε εκείνον που κάθε φορά χρήζει της ανάγκης και της αρωγής μας. Τιμώντας δεόντως όλους όσους έχουν πλήρως αντιληφθεί την προγενέστερη αναφορά μου και έμπρακτα το έχουν αποδείξει, νοιώθουμε υπερήφανοι τούτη την ευαίσθητη, την ανθρώπινη, αλλά και άκρως συγκινητική στιγμή. Την στιγμή των αποκαλυπτηρίων του αφιερωμένου στον εθελοντή αιμοδότη, μνημείου.»                                                                           
Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικής Σταυροφορίας Ιωάννης Χειμάρας ευχαρίστησε τον Δήμο Περιστερίου και τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη προσωπικά για τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο τίμησαν την προσφορά των αιμοδοτών.
Στην τελετή έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Χρήστος Πρωτόπαππας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί – Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι μονάδων αιμοδοσίας, φορέων και συλλόγων κ.α.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου