Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κωνσταντίνος Λάγκος: Οι «άρχοντές» μας δεν ασχολούνται με το λαό, αλλά με άλλα θέματα...

«Η χώρα μας είναι το χρώμα στη διεθνή σκακιέρα, ούτε καν ένα πιόνι δεν είμαστε»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς «Κλεμμένα όνειρα», που συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά, ο Κωνσταντίνος Λάγκος μίλησε για τη δημοσιότητα και την καθημερινή του επαφή με τους τηλεθεατές.
 
«Είναι παράγωγο της δουλειάς μας. Αν μου μιλήσει κάποιος στο δρόμο, το βλέπω θετικά, ότι δηλαδή ο κόπος μου μετράει. Όταν γίνεται αυτοσκοπός, τότε δεν είναι μέρος της δουλειάς μας» είπε ο ηθοποιός για το πώς διαχειρίζεται την δημοσιότητα και συνέχισε σχετικά με το πώς έχει αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση της χώρας: «Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος, αν και είναι μεγάλη κουβέντα, όπως έχει στηθεί το διεθνές σκηνικό. Οι άρχοντές μας δεν ασχολούνται μ' εμάς, αλλά με άλλα θέματα. Δεν είμαστε στο επίκεντρό τους. Η χώρα μας είναι το χρώμα στη διεθνή σκακιέρα, ούτε καν ένα πιόνι δεν είμαστε. Ωστόσο, δεν πρέπει να πέφτουμε γιατί ο άνθρωπος πάντα βρίσκει την ομορφιά και την αγάπη, στην καθημερινότητα, όπως κι αν βρεθεί».

Αναφερόμενος στην καθημερινή του επαφή με τους τηλεθεατές, ο Κωνσταντίνος Λάγκος είπε: «Πάρα πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, είναι μεγάλο σχολείο. Σε μαθαίνει ετοιμότητα και συγκρότηση ανά πάσα στιγμή. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε εγρήγορση και μαθαίνει να διαθέτει αυτό που λέμε σπιρτάδα, γιατί δεν είναι παίξε -γέλασε το καθημερινό, αλλά πολύ δύσκολη υπόθεση».
"Πρώτο Θέμα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου