Τσιγαρίστε
το κρεμμύδι για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε το ρύζι. Σβήστε με το κρασί
και αφήστε για 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Με μια κουτάλα της σούπας,
προσθέστε το ζωμό λαχανικών σε τακτά διαστήματα και ανακατέψτε συχνά. Σβήστε τη
φωτιά και προσθέστε το σαφράν. Προαιρετικά προσθέστε και 4 κουταλιές τριμμένη
παρμεζάνα Grana Padano και ανακατέψτε.
Σερβίρετε
ζεστό και συνοδεύεται ιδανικά με λεμόνι.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου