Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σοκ στη διεθνή κοινότητα από τη νέα αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις

 syntrimmia
 Άφατος θρήνος μετά τη νέα αεροπορική τραγωδία στι Νότιες Άλπεις: Airbus A320 της εταιρείας Germanwings με 150 επιβαίνοντες συνετρίβη στην περιοχή Μπαρτσελονέτ, στη νότια Γαλλία. «Δεν υπάρχουν επιζώντες» επιβεβαίωσε πριν από λίγο, η γαλλική κυβέρνηση, δια στόματος Γάλλου πρωθυπουργού - Το ενδεχόμενο το δυστύχημα να οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση εξετάζουν οι γαλλικές αρχές. Πριν από λίγο εντοπίστηκε το ένα από τα δύο μαύρα κουτιά που θα δώσουν απαντήσεις για τα αίτια της συντριβής.

Σοκ στη διεθνή κοινότητα από τη νέα αεροπορική τραγωδία.
Εκατόν πενήντα άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, μετά τη συντριβή του Airbus της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις. Τουλάχιστον πέντε ελικόπτερα και ομάδες διάσωσης βρίσκονται στο σημείο της συντριβής.
Το αεροπλάνο κατέπεσε σε μια χιονισμένη, ορεινή περιοχή, στη οποία δεν έχουν πρόσβαση οχήματα, η οποία περιστοιχίζεται από βουνά με υψόμετρο 2.000 μέτρων. Τα συντρίμμια του Airbus, που εντοπίστηκαν από το πλήρωμα ελικοπτέρου, είναι διάσπαρτα σε μια ακτίνα τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής.

 «Το αεροπλάνο έχει διαλυθεί. Κανένα κομμάτι από τα συντρίμμια του δε φαίνεται μεγαλύτερο από ένα "μικρό αυτοκίνητο"», δήλωσε ο πρόεδρος της περιοχής, Alpes de Haute Provence.

Πριν από λίγο εντοπίστηκε το ένα από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους που αναμένεται να δώσει απαντήσεις ως προς τις συνθήκες που οδήγησαν στη συντριβή της πτήσης 4U9525.

Δείτε live τι μεταδίδει η γαλλική τηλεόραση:
/www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου