Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τσούκαλης: Αρχίζουν ν' ανοίγουν στόματα για την υπόθεση Βαγγέλη

Στο Σελλί Ρεθύμνου γράφεται στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας του θανάτου του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η σορός του άτυχου νέου, που συνόδευαν συγγενείς και φίλοι καθώς και πολίτες που, όπως είπαν, έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν κοντά στην οικογένεια και να συμπαρασταθούν στο πόνο της, έφτασε στις 6 το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας.

Ημέρα πένθους στα Γιάννενα

Στο λιμάνι των Χανίων βρίσκονταν ήδη, από το Ρέθυμνο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου νέου που ζητούσαν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου του 20 χρόνου.

Η σορός του άτυχου νεαρού, συνοδεία αυτοκινητοπομπής, μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο.

Τσούκαλης: Αρχίζουν να ανοίγουν στόματα στα Γιάννενα

«Αρχίζουν να ανοίγουν κάποια στόματα στα Γιάννενα», αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με την τραγική κατάληξη του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.



Στοιχεία σοκ για τον εκφοβισμό στην Ελλάδα

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινώς το φως της δημοσιότητας και αφορούν το φαινόμενο του εκφοβισμού στη χώρα μας. «Ο Βαγγέλης προσπαθούσε να ξεφύγει από μια πραγματικότητα που γινόταν όλο και πιο δυσβάσταχτη» τονίζουν χαρακτηριστικά ψυχολόγοι στην εφημερίδα «Εθνος».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το «Χαμόγελο του Παιδιού» η χρήση κοροϊδευτικών ονομάτων-παρατσούκλια με ποσοστό 60,7% κυριαρχεί στις μορφές του σχολικού εκφοβισμού, ενώ την 1η θέση στους παράγοντες θυματοποίησης κατακτά με ποσοστό 57% η αδυναμία άμυνας.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:


Ανάρτηση από τη Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου