Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Υπόθεση Γιακουμάκη: Η μεγάλη ανατροπή, δύο νέοι οι αγνοούμενοι

Υπόθεση Γιακουμάκη: Η μεγάλη ανατροπή, δύο νέοι οι αγνοούμενοι και η νέα διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής!
Συγκλονιστική αναμένεται να είναι απόψε η εκπομπή «Φως το τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, αφού με δελτίο τύπου στην επίσημη σελίδα της κάνει λόγο για μεγάλη ανατροπή, με δυο νέους αγνοούμενους με κοινά στοιχεία, θύματα και οι δυο πρωτοφανούς βίας στην τρυφερή ηλικία τω 20 χρόνων.

Αποκαλύπτοντας τον ρόλο των «φίλων» αλλά και τα ένοχα μυστικά τους. Δείχνοντας το δρόμο στην έξοδο από το σκοτάδι στο φως…στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα μετά και την απομάκρυνση από τη Γαλακτοκομική Σχολή την θέση του ως διευθύντρια παίρνει η κυρία Αλεξάδρα Μέγα!

Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) «Δήμητρα» την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο χώρο της Σχολής.

Σε συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους για το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. Ανέφερε πως αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο. Όπως είπε, είναι θέμα της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας να εξακριβώσουν εάν όλα αυτά που λέγονται στις τηλεοράσεις και στις καταγγελίες, γίνονταν κατ εξακολούθηση ή είναι μεμονωμένα γεγονότα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ Κωνσταντίνος Μαλλίδης, έκανε έκκληση να σταματήσει η ανάρτηση φωτογραφιών στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, καθώς στοχοποιούνται σπουδαστές που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου αν ο πρώην διευθυντής της Σχολής κ. Κώστας Μάντζαρης είχε προειδοποιήσει πριν από μήνες με σχετική επιστολή του για πιθανές σοβαρές καταστάσεις με νομικές προεκτάσεις, απάντησε: «Θέλω να σας πω κατηγορηματικά, ότι δεν ήρθε ποτέ καμία τέτοια ειδοποίηση σε μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρώην διευθυντής σε ένα μέιλ του προς τους ιθύνοντες τους Οργανισμού, είχε θίξει τόσο την έλλειψη προσωπικού όσο και το γεγονός ότι το οικοτροφείο φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια, ανήλικους και ενήλικες. Είχε εμμέσως πλην σαφώς κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Το Δ.Σ του Οργανισμού αποφάσισε να μην σταματήσει η λειτουργία της Γαλακτοκομικής Σχολής. Παράλληλα θα ζητηθεί η συνδρομή του Υπουργείου Παιδείας με προσωπικό, που θα συμβουλεύει τους σπουδαστές για θέματα ενδοσχολικής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου