Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

«Είχαν γίνει φέσι» οι δύο νεαροί που ζήτησαν… σεξ από τη δημοτική σύμβουλο Βόλου

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου εμφανίστηκαν σήμερα, πρωί Πέμπτης, οι δυο νεαροί που είχαν εισβάλλει με στρατιωτικά ρούχα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου, προκειμένου να αφήσουν το τηλέφωνό τους για τη δημοτική σύμβουλο «που κάνει καλό σεξ», όπως είπαν.
Οι δύο νεαροί, 20 και 24 ετών, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους και παραδέχθηκαν ότι είναι οι δράστες του περιστατικού.
Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, υποστήριξαν ότι στο δημοτικό συμβούλιο πήγαν μετά από τσιπουράδικο και αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Είχα γίνει φέσι» φέρεται να είπε ο ένας από τους δύο.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό είχε δημιουργήσει ένταση στη συνεδρίαση, ενώ η αντιπολίτευση κατηγόρησε το δήμαρχο της πόλης Αχ. Μπέο, ως ηθικό αυτουργό, καθώς είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ αυτού και της δημοτικής συμβούλου Φωτεινής Κοκκινάκη.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τα δυο πρόσωπα από την Τρίτη 24 Μαρτίου, ενώ έγιναν έρευνες σε σπίτια όπου εντοπίστηκαν οι δύο στολές παραλλαγής, με τις οποίες εμφανίστηκαν οι δυο νεαροί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι πρώτες πληροφορίες της ΕΛΑΣ, θέλουν τους δύο νεαρούς να είναι μέλη του συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο έχει στενές σχέσεις ο δήμαρχος της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου