Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση-συζήτηση για την αντιπλημμυρική προστασία στο ΚΥΒΕ



                                                
 Το Δ.Σ του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» συμμετέχει στην  εκδήλωση-συζήτηση  που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Οικοδόμων  και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας για την αντιπλημμυρική προστασία, και καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν  στην εκδήλωση την Πέμπτη 2 Απρίλη 2015 στις 6μ.μ, στην αίθουσα ΚΥΒΕ   (Εθν .Μακαρίου 1, Περιστέρι )  .
Οι πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, μας υπενθύμισαν με τον πιο οξυμένο τρόπο ότι το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας είναι σε προτεραιότητα για τις εργατικές, λαϊκές οικογένειες, που κάθε χρόνο βρίσκονται στο έλεος των καιρικών φαινομένων και μετρούν καταστροφές  στα νοικοκυριά τους, στα μαγαζιά τους, στις καλλιέργειές τους.
Η σημερινή κατάσταση, η έλλειψη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας δεν είναι συνέπεια ενός κακού σχεδιασμού των εκάστοτε κυβερνήσεων. Οι λαϊκές ανάγκες για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας παραμένουν ακάλυπτες γιατί τα έργα που ιεραρχούνται επιλέγονται στη βάση των αναγκών της κερδοφορίας των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων. Έτσι τα προηγούμενα χρόνια έγιναν μεγάλα έργα και υποδομές που άφησαν τεράστια κέρδη στους κατασκευαστικούς ομίλους και για τη χρήση τους οι εργαζόμενοι πληρώνουν ακριβό αντίτιμο.
Η οργάνωση του αγώνα και η διεκδίκηση μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας είναι υπόθεση του  λαού.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΚΟΥΜΠΗ ΣΟΦΙΑ                                                     ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου