Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Καλός ο καιρός σε όλη την χώρα

                                                       

Καλός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα Κυριακή, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο. Τις πρώτες πρωινές ώρες και κυρίως πριν το ξημέρωμα ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στη Νότια Κρήτη πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις, μέτριοι και τοπικά ισχυροί.
Στην Αττική: Παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.
Στη Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου