Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αιγάλεω:Οι αυτοκτονίες τα αίτια και η πρόληψη-ενδιαφέρουσα ομιλία

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αιγάλεω.
Αντικείμενο της ομιλία ήταν η πρόληψη των αυτοκτονιών, ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο και στη χώρα μας που βιώνει τα κοινωνικά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης.
Ομιλητής ήταν ο ειδικευμένος στις αυτοκτονίες Αιγαλεώτης ψυχίατρος ο κ. Αλέξανδρος Μπότσης ο οποίος πληροφόρησε το κοινό για το τι είναι οι αυτοκτονίες και ποια τα αίτιά τους, έδωσε στατιστικά στοιχεία και ενημέρωσε για τις πρακτικές σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου. Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές ερωτήσεις από τους παραβρισκόμενους.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον κ.Μπότση για την αφιλοκερδή προσφορά του στους πολίτες του Αιγάλεω, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μην απελπιζόμαστε ότι και αν συμβαίνει στη ζωή μας και υπενθύμισε ότι στο δήμο Αιγάλεω λειτουργεί δωρεάν γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης με εξειδικευμένο προσωπικό για όσους χρειάζονται βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου