Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Άστατος θα είναι ο καιρός την ν 25η Μαρτίου














                                                                

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου. Εν αντιθέσει με σήμερα, από αύριο το βράδυ αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας που θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά της χώρας, ενώ η πτώση θα συνεχιστεί και την Τρίτη, ανήμερα της εθνικής επετείου. Ωστόσο, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν το απόγευμα της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, για αύριο Δευτέρα αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και στα βόρεια, με βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο και σταδιακά στα υπόλοιπα δυτικά, στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ στα βορειοδυτικά ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι αργότερα από τα δυτικά σε δυτικούς με την ιδία ένταση.

Αναλυτικά, η θερμοκρασία σε Μακεδονία και Θράκη θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου