Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Περιστέρι: Εκδήλωση για την ανεργία των νέων και παρέμβαση με συνθήματα από Αριστερές παρατάξεις


Με συνθήματα και πανό έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο του δήμου Περιστερίου, απάντησαν δυναμικά οι Αριστερές παρατάξεις, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο δήμος, σε συνεργασία με την Ε.Ε για την ανεργία των νέων.
Στην εκδήλωση συζητήθηκαν πρακτικές για νέους επιχειρηματίες και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, για την ανεργία των νέων και τις πρωτοβουλίεςτης Ε.Ε στο ζήτημα αυτό.
Ομιλητές ήταν ο δήμαρχος Α. Παχατουρίδης, ο Λ. Γιανακόπουλος επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ενώ παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ν.Δ Γ. Κουμουτσάκος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Καράμπελας, καθώς και μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Με σύνθημα «Τώρα επιδότηση όλων των ανέργων χωρίς όρους και προϋποθέσεις», η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση με αφορμή το σεμινάριο -  για την ανεργία.
 
 Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, στη σχετική της ανακοίνωση η Λαϊκή Επιτροπή: «Έρχονται στην πόλη της φτώχειας και της ανεργίας για να στήσουν το χορό μιας νέας κοροϊδίας μέσα στα ερείπια που έχει δημιουργήσει η δική τους πολιτική.
Τονίζει ακόμα ότι «προσπαθούν να εξωραΐσουν την εικόνα της ΕΕ (...) θέλουν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια στην αυταπάτη ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση και ευημερία μέσα στην ΕΕ και να αποκρύψουν το βαθιά αντιλαϊκό και αντιδραστικό της χαρακτήρα. Τώρα λένε ότι η ΕΕ ενδιαφέρεται για τους ανέργους και χρηματοδοτεί προγράμματα για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Η αλήθεια είναι ότι η ΕΕ στηρίζει τους μεγάλους επιχειρηματίες αντί για τους ανέργους". 


Στο ίδιο μήκος κύματος και η "Αριστερή κίνηση" Περιστερίου με τον επικεφαλής Π. Παπανικολάου  την Α. Αθανασοπούλου και μέλη της Κίνησης, διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προσπαθώντας μάλιστα να επέμβουν και στην αίθουσα του συνεδρίου, χωρίς αποτέλεσμα.
Η εκδήλωση έλαβε τέλος μετά από τις τοποθετήσεις των μελών του Ευρωκοινοβουλίου και άλλων παραγόντων, ενώ ακολούθησε συζήτηση και ερωτήματα από το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου