Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μιχάλης Σελέκος: Η απερχόμενη δημοτική αρχή φεύγει από την πόρτα αλλά προσπαθεί να ξαναμπεί από το παράθυρο

Την Τρίτη 23 Μαίου 2014 στις 9 το βράδυ, σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο Παλατάκι Χαϊδαρίου, ο Μιχάλης Σελέκος μίλησε στους Χαϊδαριώτες που παραβρέθηκαν για να τον ακούσουν με ευθύτητα  ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Αφιέρωσε ένα κομμάτι της ομιλίας του στην στάση του απέναντι στις άλλες παρατάξεις   αλλά και στον τρόπο που η παράταξη «Ενώνουμε το Χαϊδάρι» χειρίζεται την προεκλογική της εκστρατεία για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου.
Συγκεκριμένα είπε:
«Δεν χαρακτηρίζουν την πολιτική μας κουλτούρα οι επιθέσεις ή οι ειδικές αναφορές σε άλλους συνδυασμούς. Σε όλη την προεκλογική περίοδο αποφύγαμε να ασχοληθούμε αν και γνωρίζαμε για τη λάσπη τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που κάποιοι ασκούσαν σε συμπολίτες μας!  Όμως μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών και τη διαφαινόμενη ήττα του συνδυασμού  «Ενώνουμε το Χαϊδάρι» (οι οποίοι κατάφεραν να ενώσουν το Χαϊδάρι όλο εναντίων τους) ενός συνδυασμού που κατάφερε να προκύψει μετά από παζάρια για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος και το μοίρασμα της δημαρχίας ανά 2,5 χρόνια τα πράγματα αγρίεψαν.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή που φεύγει από την πόρτα αλλά προσπαθεί να ξαναμπεί από το παράθυρο χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να κρατηθεί στη Δημαρχία!  Χρησιμοποίησαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που έχουν! Πολυτελή φυλλάδια, εφημερίδες,  internet, τραπεζώματα διάφορα σε πάρα πολύ κόσμο, αξιοποίηση της τηλεόρασης, παρέλαση συμπρωταγωνιστών, μηχανισμούς δημοτικής αρχής, τηλέφωνα από τον δήμο, εκβιασμούς, υποσχέσεις και ότι άλλο μπορεί να περάσει από το μυαλό μας!

Λέγεται ότι η καμπάνια τους στοίχησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και όλοι ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι οι χρηματοδότες! Όμως τις τελευταίες μέρες ξεπέρασαν κάθε όριο! Παραπληροφόρηση, συκοφαντίες, λάσπη, τρομοκρατία! Τα τηλέφωνα της γνωστής υπηρεσίας του Δημαρχείου έχουν πάρει φωτιά!!! Όλη τη μέρα μέχρι αργά το βράδυ!  Τηλεφωνούν παντού! Με προτεραιότητα στους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών, στους συγγενείς των συμβασιούχων, στους καταστηματάρχες, σε όσους χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο και το πνευματικό κέντρο! Αξιοποιούν τις ΚΟΙΝΣΕΠ και τις ΜΗΚΥΟ για να βγάζουν ανακοινώσεις στήριξης τους! Μοιράζουν παράλληλα ένα προβοκατόρικο φυλλάδιο που το εμφανίζουν να περιέχει θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και λένε ότι ο Δήμος θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή…»
Για το ρεπορτάζ Ανδρέας Τασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου