Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δήλωση του Γρηγόρη Τημπλαλέξη, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιστερίου



Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες, που εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Περιστερίου και στην Περιφέρεια Αττικής.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία του Περιστερίου μπορούν να είναι σίγουροι ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» και οι εκλεγμένοι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους και μπροστάρηδες στην οργάνωση της πάλης τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης και της διοίκησης του Δήμου.
Στον α΄γύρο των τοπικών εκλογών το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Περιστερίου αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής κατέγραψε σημαντική άνοδο σε ψήφους και ποσοστά σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ τον Ιούνη του 2012.
Στο β΄γύρο των περιφερειακών εκλογών καλούμε το λαό του Περιστερίου και όσους ψήφισαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους στην Περιφέρεια.
Να απορρίψουν την επιλογή του «μικρότερου κακού», τα αποπροσανατολιστικά διλήμματα και εκβιασμούς που προκύπτουν και από τον εκλογικό νόμο.
Την Κυριακή 25 του Μάη ενισχύουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας. Ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές γιατί είναι η μόνη ψήφος που εκφράζει γνήσια τη λαϊκή αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην άρχουσα τάξη και την πολιτική τους. Στοχεύει στην καρδιά το βασικό και σταθερό αντίπαλο, τα μονοπώλια και την καπιταλιστική εκμετάλλευση που υπάρχει πίσω από τις κυβερνήσεις διαχείρισης του συστήματος.
Δυνατό ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα που, ανεξάρτητα ποιο θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα, θα είναι εδώ η ΕΕ, τα μνημόνια διαρκείας, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, η φοροληστεία και τα χαράτσια.
Ο λαός μπορεί να είναι σίγουρος ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν μεταλλάσσεται. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα που θ αντιπαλεύει τα αντιλαϊκά μέτρα και θα ανοίγει το δρόμο για τη λαϊκή, κοινωνική και πολιτική ανατροπή.
Σ αυτήν την κατεύθυνση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
20/5/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου