Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου θα εκπροσωπείται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο με 2 συμβούλους !



                                                                                      
Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου χαιρετίζει και ευχαριστεί τους 2754 Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες που ψήφισαν την Κυριακή την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, δίνοντας μεγάλη αύξηση σε ψήφους (+  1058) και σε ποσοστό (4,22 % από 2,96 %) σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2010. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου θα εκπροσωπείται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο με 2 συμβούλους !

Η εκλογική αυτή επιτυχία προέκυψε μετά από μια τετραετή περίοδο σκληρών κοινωνικών αγώνων του λαού μας ενάντια στο μαύρο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ  που έχει φέρει την καταστροφή και τη δυστυχία στη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού. Οι δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής και αντισυστημικής αριστεράς, συμπεριλαμβανομένων των συναγωνιστών που συσπειρώνονται στην Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ήταν πρωτοπόροι σε αυτές τις σκληρές κοινωνικές συγκρούσεις σε όλους τους χώρους. Στον ιδιωτικό τομέα, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στην νεολαία … Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου επίσης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις των Περιστεριωτών και σε τοπικό επίπεδο για ποιότητα ζωής στις γειτονιές, αλλά και στα αγωνιστικά ξεσπάσματα της νεολαίας όπως τις μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στις συγχωνεύσεις των σχολείων και στην περσινή νεολαιΐστικη εξέγερση μετά τη δολοφονία του άνεργου μαθητή για ένα εισιτήριο τρόλεϋ … Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου στην προεκλογική της απεύθυνση μίλησε στη γλώσσα των καθημερινών ανθρώπων καλώντας τους να δώσουν πνοή στην τάση της κοινωνικής και πολιτικής χειραφέτησης ενάντια στην τάση της υποταγής που επιβάλλεται από τις καθεστωτικές δυνάμεις. Η σημαντική μας εκλογική ενίσχυση αλλά πρώτα και κύρια το πλήθος των ανθρώπων που πλαισίωσε την προσπάθειά μας και έδωσε μαζί μας την μάχη, είναι γεγονότα εξαιρετικά ελπιδοφόρα για ακόμα πιο δυναμική και αποτελεσματική παρέμβαση τόσο σε τοπικό όσο και σε πανκοινωνικό επίπεδο στον δρόμο της ανατροπής !

Η εκλογή Παχατουρίδη από την πρώτη Κυριακή και η ισχυροποίηση του καθεστωτικού ψηφοδελτίου του αναδεικνύει τις αυξημένες απαιτήσεις που χρειάζονται από την παρέμβασή μας το επόμενο διάστημα. Έχει να κάνει εκτός των υπολοίπων και με την ανικανότητα των άλλων «αντιπολιτευόμενων» κοινοβουλευτικών δημοτικών παρατάξεων να συγκρουστούν αποφασιστικά με την πολιτική Παχατουρίδη.

Για μας οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου μετά την σημαντική της ενίσχυση θα παρεμβαίνει ακόμα πιο δυναμικά και αποτελεσματικά στις αγωνιστικές διεκδικήσεις των Περιστεριωτών για την διεκδίκηση λύσεων στα τεράστια προβλήματα τόσο στις γειτονιές όσο και στην κοινωνία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου