Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ε. Καμπόλη:Φρονούμε ότι οι συμπολίτες μας θα στηρίξουν το νέο, το άφθαρτο,το ηθικό

                                        
 Πριν από τρεις μήνες δημιουργήσαμε την "Πόλη Προοπτικής" όχι από προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά από ένα βαθύτατο χρέος προς του
συμπολίτες μας, προκειμένου να καταδείξουμε τα μεγάλα προβλήματα, που δημιουργούσε στο Δήμο μας μια συγκεκριμένη ασκούμενη πολιτική.

Η έλλειψη στρατηγικής και πρακτικής μεθοδολογίας, η αλαζονεία, η κακοδιαχείριση, η έλλειψη οράματος, αλλά και η άρνηση για δουλειά οδήγησαν την πόλη μας σε μια καταστροφική πορεία, κατά την αντίληψή μας μη αναστρέψιμη. Η πολιτική μας ηθική, αλλά και ο πολιτικός μας πολιτισμός δεν μας επιτρέπουν να στηρίξουμε τέτοιες πολιτικές, που οδηγούν σε μια στείρα πολιτική άρνηση, σε μια απλή διαχείριση καθημερινότητας, που δεν έχει στόχους, όραμα και προοπτική. Φρονούμε ότι οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους στις 25 Μαΐου θα επιδοκιμάσουν και θα στηρίξουν πολιτικές που κινούνται σε προοδευτική κατεύθυνση εκφράζοντας το νέο, το άφθαρτο αλλά και το ηθικό. Λευκή επιταγή ο συνδυασμός "Πόλη Προοπτικής" δεν δίνει σε κανέναν. Θα επιβραβεύει τις αποφάσεις εκείνες που έχουν γνώμονα το συμφέρον της πόλης, αλλά ταυτόχρονα θα ελέγχει ή θα καταδικάζει αποφάσεις που θα είναι αρνητικές για την πόλη και τους κατοίκους της. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους μας, που στήριξαν τις προσπάθειες μας σε αυτόν τον ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο αγώνα μας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα στεκόμαστε δίπλα τους πάντα με σεβασμό και ειλικρίνεια και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε ότι μας χρειαστούν. Μαζί με αυτούς οραματιζόμαστε και θέτουμε τους στόχους για μια νικηφόρα πορεία που θα ολοκληρωθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Με φιλικούς χαιρετισμούς Η επικεφαλής του συνδυασμού "Πόλη Προοπτικής"
Ελένη Καμπόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου