Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δ. Κουτσούμπας: «Λευκό ή άκυρο όπου δεν υπάρχει συνδυασμός του ΚΚΕ

                                                                  

Να επιλέξουν το λευκό ή το άκυρο στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου δεν υπάρχει συνδυασμός του ΚΚΕ, κάλεσε τους ψηφοφόρους ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.
Κάλεσε τον λαό να καταδικάσει τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, και να γυρίσει την πλάτη στις πιέσεις και τα ψευτοδιλήμματα του «μικρότερου κακού», προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ και οι συνδυασμοί που υποστηρίζει, δεν μπαίνουν σε προεκλογικά παζάρια με τα κόμματα και τους συνδυασμούς που έχουν ευθύνη είτε από τη θέση την κυβερνητική είτε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «κάνει φασαρία», «λέει εφετζίδικα» και «θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη».
Είπε ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αναδιαρθρώσεις που πλήττουν τους εργαζόμενους.
Για τη ΝΔ υπογράμμισε πως δρομολογεί επενδύσεις που έχουν καθαρά ταξικό χαρακτήρα.
Επισήμανε ότι «η σοσιαλδημοκρατία, παραδοσιακή τύπου ΠΑΣΟΚ και η σημερινή τύπου ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική και πρακτική τους, ιδιαίτερα σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής και πολιτικής κρίσης, με την απογοήτευση που πάντα προκαλεί ο συμβιβασμός τους με το οικονομικό κατεστημένο, τελικά διευκολύνει, όπως πολλές φορές έγινε στην ιστορία, τον δρόμο για την τελευταία εφεδρεία του συστήματος, τον φασισμό- ναζισμό» και κάλεσε σε ακόμα μεγαλύτερη απομόνωση της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή για ανοιχτή εγκληματικότητα και ρατσισμό.
Αναφερόμενος στο ΚΚΕ, είπε ότι είναι το μοναδικό κόμμα που στις περιφερειακές εκλογές διπλασίασε τα ποσοστά του σε σύγκριση με τις εκλογές του 2012.
Τόνισε ότι το δίλημμα της Κυριακής είναι «ή ψήφος συμφωνίας-συναίνεσης στα αντιλαϊκά δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων ή ψήφος απόρριψής τους, ψήφος λαϊκής δράσης και αντιπολίτευσης σε όλα αυτά, με το ΚΚΕ ισχυρό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου