Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΘΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΑ!



                       

 Αν είναι αλήθεια, πως ο άνθρωπος γεννιέται με αποθηκευμένο στο D.N.A την ανάγκη για τη διατήρηση της ζωής του, τότε η επιθυμία της νίκης είναι πάντα στα αιώνια αιτήματα του ανθρώπου. Γιατί απόφαση για τη διατήρηση της ζωής και της ύπαρξης μιας χώρας και των κατοίκων της, μιας ηπείρου, ολάκερου του κόσμου, τελικά πάντα παίρνουνε οι εκάστοτε "νικητές".
Αλλο βέβαια ζήτημα είναι να νικήσεις σε μία μάχη, άλλο σε ένα μακροχρόνιο πόλεμο, άλλο σε μία ιστορική επανάσταση και άλλο σε μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.
Το Δεκέμβριο του 2012, στον έντυπο τότε "Δυτικό Λόγο" είχα δημοσιεύσει το άρθρο μου "ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΕΙ ΡΙΖΑ ΒΑΘΙΑ". Πολλοί τότε μειδίασαν, ειρωνεύθηκαν, με είπαν ρομαντική ή απλά υπεραισιόδοξη.
Κι όμως ιδού το Γενάρη του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα συνιστωσών, έχει ανδρωθεί σε στιβαρό και ενιαίο αριστερό κόμμα, που κατά τα όσα ιστορούνται, ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να του αναθέσει τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας. Τελικά όταν πιστεύεις πραγματικά αυτά , που διακηρύσσεις, έρχεται η ιστορική στιγμή να εργαστείς ,εφόσον εκλεγείς από την πλειοψηφία του λαού,και να κάνεις πράξεις τα όνειρά σου και τις δεσμεύσεις σου , για το καλό όλου του κοινωνικού συνόλου....
Οταν ένα δέντρο καταφέρει να ριζώσει ΒΑΘΙΑ, αρχίζει αναπόφευκτα να φτιάχνει ΠΛΑΤΙΑ κλαδιά, υγιή φυλλώματα, άνθη καινούρια και τέλος να δίνει καρπούς. Γιατί χωρίς καρπούς, ψωμί, δουλειά, υγεία, παιδεία και λευτεριά ανατροπή δεν λογίζεται. Ούτε προκοπή, χαρά και μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο.
ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΕΙ ΡΙΖΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΑ...Το αισθάνομαι. Μου το ψυθιρίζει δυνατά στο αυτί κάθε βράδυ η φωνή του πεθαμένου από το 1974 πατέρα μου.
VENCEREMOS!
ΒΙΒΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου