Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



                                           συριζα                        
 Οι εκλογές της 25 Γενάρη αποτέλεσαν ένα πραγματικό βήμα καταδίκης των αντιδραστικών δυνάμεων που κυβέρνησαν τη χώρα, υλοποιώντας αδίστακτα τη μνημονιακή βαρβαρότητα.
             Ήταν μια συλλογική απάντηση στην Τρομοκρατία και το Φόβο .Ήταν μια απαίτηση να φύγουν όσοι μας έφεραν ως εδώ, μια βαθιά ανάγκη του κόσμου να γυρίσει ο τόπος σελίδα.
Ο ελληνικός λαός την Κυριακή έγραψε την δική του ιστορία. Την Κυριακή, η Ελλάδα, με τους αγώνες του ελληνικού λαού και την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε σε μια νέα ριζοσπαστική προοδευτική τροχιά, η οποία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει θετικές εξελίξεις και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Oι 32.989 Περιστεριώτες-σες ,το 43,37% των εκλογέων που εμπιστεύθηκαν και ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ ,για να κυβερνήσει τη χώρα ,είναι μια τεράστια νίκη που μας γεμίζει με πολύ μεγάλες ευθύνες στο να ανταποκριθούμε στη τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους  και θα ανατρέψουμε μαζί  τους τις μνημονιακές πολιτικές οδηγώντας τη χώρα και το λαό σ’ ένα προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου