Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Προσφορά αντιβιοτικών για το Κοινωνικό Φαρμακείο



 Αντιβιοτικά ευρέως φάσματος προσφέρθηκαν στο Δήμο Περιστερίου από την ανθρωπιστική οργάνωση «Φαρμακοποιοί του Κόσμου», για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των απόρων και ανασφάλιστων πολιτών.
Συγκεκριμένα, τέσσερις χιλιάδες τεμάχια αντιβιοτικών Clarithromycin / Zeclaren (Abbott Hellas), παρέλαβε τις 14 Ιανουαρίου 2015 ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου για Θέματα Υγείας, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης από τον Πρόεδρο των Φαρμακοποιών του Κόσμου Σπύρο Σερεμίδη, παρουσία της εκπροσώπου Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρίας - Χορηγού Επικοινωνίας «Δίαυλος – Επικοινωνία» Αντιόπη Σαραχού.  
Ήταν μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης «Οδοιπορικό» Ουρανίας Σαγιάκου, προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε τους «Φαρμακοποιούς του Κόσμου» για την ευγενική προσφορά τους, καθώς και τους συνεργάτες τους κ.κ. Σαγιάκου και Μπεκιάρη για τη συμβολή τους να έρθουν τα φάρμακα στο Περιστέρι.
Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι καθημερινά αυξάνονται οι πολίτες, που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή ή είναι μέλη ευπαθών ομάδων, που χρήζουν άμεσης βοήθειας και οι κοινωνικές δομές του Δήμου Περιστερίου καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου