Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου:" Ο ανεξάρτητος" κ. Παχατουρίδης ξαναχτυπάει

                                                                     
Σήμερα το πρωί η Δημοτική Αρχή έστειλε συνεργεία που επιλεκτικά κατέβασαν απο παντού αφίσες , χαρτόνια και πανό μόνο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-Μ.ΑΡ.Σ με υπερβάλλοντα ζήλο .

Αυτή τη φορά , ο κ. Παχατουρίδης έβγαλε τελείως τη μάσκα του δήθεν "ανεξαρτήτου", και μπήκε ανοικτά στην προεκλογική υπηρεσία του Σαμαρά και της ΝΔ .
Την  περασμένη εβδομάδα , στη Fast Track αιφνιδιαστική "επιδρομή" Σαμαρά στο Περιστέρι , που συνοδεύτηκε απο αποδοκιμασίες διερχόμενων πολιτών , τραμπουκισμούς ασφαλιτών και μπράβων , καθώς και συλλήψεις μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ο κ. Παχατουρίδης κάνει το κορόιδο και αφού υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες τον φίλο του τον Σαμαρά , δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τις ΑΣΧΗΜΙΕΣ  της αστυνομίας .

Η άθλια κυβέρνηση του μαύρου μετώπου Κεφαλαίου -ΕΕ -ΔΝΤ και οι τοπικοί της τοποτηρητές όπως ο κ. Παχατουρίδης ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος είναι ο πραγματικός τους ΕΧΘΡΟΣ .

Είναι ο κόσμος των ακηδεμόνευτων κοινωνικών κινημάτων και λαϊκών αντιστάσεων και η Αντικαπιταλιστική Αντισυστημική Αριστερά .

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ 

Ο κόσμος του αγώνα και η Αντικαπιταλιστική Αντισύστημική Αριστερά είναι και θα γίνεται όλο και περισσότερο Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ   αυτών , όσο και κάθε τυχόν νέου διαχειριστή της ίδιας αντίλαϊκής καταστροφικής πολιτικής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου