Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Παχατουρίδης σε Σαμαρά: "Ο κόσμος έξω θέλει να του μιλήσεις στην καρδιά»

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχιακό μέγαρο, του είπε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έχει ανηφόρα ακόμα αλλά ο κόσμος θέλει αλήθειες.
«Η αλήθεια δεν χάνει από πουθενά και από κανέναν. Ο κόσμος έξω θέλει να του μιλήσεις στην καρδιά» τόνισε και έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού.
«Ο κόσμος είναι θυμωμένος, στενοχωρημένος, έτσι; Αλλά βλέπει ότι υπάρχει και μια ανηφόρα στη χώρα μας. Βλέπει ότι εσείς μπορείτε να κάνετε το αβέβαιο μέλλον, να του δώσετε μια ευκαιρία, να του δώσετε το βεβαιωμένο ως ευκαιρία κι όχι ως απειλή» είπε συγκεκριμένα ο κ.Παχατουρίδης και επισήμανε πως οι πολίτες θέλουν ένα πολύ σταθερό πεδίο, μια ευρωπαϊκή προοπτική που θα προκύψει μέσα από συνεργασίες και συνεννοήσεις.
«Επειδή έχετε δώσει δείγματα γραφής και το δικό σας DNA ακουμπάει έτσι, σε δρόμους συνεργασιών, συναινέσεων, συνθέσεων, αυτό που θέλει η πατρίδα σήμερα. Ο κόσμος θέλει μια ευρωπαϊκή προοπτική που θα προκύψει μέσα από συνεργασίες και συνεννοήσεις. Μόνος του κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει» υπογράμμισε ο κ. Παχατουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου