Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Λ. Γιαννακόπουλος: Ο δήμος χαϊδαρίου δεν ενδιαφέρεται για το κομμάτι που τον χωρίζει από το δήμο Περιστερίου



                                                    

Γράφει η Ρ.Τ
Για παραμέληση της περιοχής  του δήμου Χαϊδαρίου στο κομμάτι που μοιράζεται με τον δήμο Περιστερίου, μίλησε στον «www.dytikoslogos.gr  ο δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου Λ. Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο η περιοχή αυτή να ανήκει στο Περιστέρι.
Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για το κομμάτι που χωρίζει η οδός 28η Οκτωβρίου το Περιστέρι με το Χαϊδάρι, το οποίο θα μπορούσε να ήταν ενιαίο και να ανήκει ολοκληρωτικά σε ένα δήμο, προκειμένου να αξιοποιηθεί ανάλογα.
«Από τη πλευρά του Χαϊδαρίου» είπε «η παραμέληση είναι εμφανής, διότι υστερεί σε φωτισμό, δρόμους, πεζοδρόμια, ακάλυπτους χώρους, και γενικότερα η περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση. Αν και το θέμα έχει μπει κατά καιρούς στο δημοτικό συμβούλιο, τώρα λόγω κρίσης, είναι κάπως δύσκολο να διορθωθεί η κατάσταση».
Κατά τον ίδιο τον . Γιαννακόπουλο το κομμάτι αυτό θα μπορούσε να το πάρει το Περιστέρι, διότι ο δήμος Χαϊδαρίου αδιαφόρησε όλα αυτά τα χρόνια, και δεν έδωσε σημασία σε υποδείξεις για παρεμβάσεις και άμεσες διορθωτικές αλλαγές.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου