Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πάθος για το διπλό στην Τούμπα στο Περιστέρι

Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας του Ατρόμητου Γιώργου Παράσχου για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στη νίκη επί του ΠΑΣ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο για να υποβληθεί σε ακτινογραφία καθώς ένιωθε πόνους στο χέρι.
Προχθές επισκέφθηκε τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη που διέγνωσε εξάρθρωση στον αντίχειρα και του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα με τον οποίο επιτρέπεται να αγωνιστεί.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία με εξαίρεση τον Ταυλαρίδη ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό έκανε μόνο θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γιαννούλης και Ταυλαρίδης. Αντίθετα επιστρέφουν Ουντότζι και Δημούτσος.
Η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια  ανακοινώθηκε η αποστολή. Οι παίκτες γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις, πριν αναχωρήσουν για την συμπρωτεύουσα.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Εθνική Νέων για την elite round του Euro 2013, κλήθηκαν οι Βασίλης Μπάρκας, Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου