Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ξεκινάει το Σάββατο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η 2η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στην τελική ευθεία για την 2η Πανελλαδική της Συνδιάσκεψη βρίσκεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι διαδικασίες της Συνδιάσκεψης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιούνη, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 και Μεγάλου Βασιλείου – νέα στάση Μετρό Ανθούπολη). 

Με την εκλογή των αντιπροσώπων ολοκληρώνεται ο πλούσιος διάλογος που διεξήγαγε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για περισσότερους από 2 μήνες. Οι χιλιάδες αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συζήτησαν όλο αυτό το διάστημα για τα κορυφαία πολιτικά, θεωρητικά και καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, το κίνημα και την Αριστερά. Ο κόσμος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συσπειρώνεται, συζητά κι αποφασίζει. Με απαιτητικότητα και αυτοκριτική, με διαφορετικές γνώμες και διάθεση ανώτερης σύνθεσης, που υπογραμμίζουν τη ζωντάνια και τις δυνατότητες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η διαδικασία της Συνδιάσκεψης θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. με την εκλογή προεδρείου και την παρουσίαση των Θέσεων από την Κ.Σ.Ε. και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με την διαδικασία της απόφασης και την εκλογή των νέων οργάνων του Μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου