Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Παρέλαση διάσημων μοντέλων στο Φεστιβάλ Καννών

Μοιραστείτε αυτό το Gallery
Παρέλαση διάσημων μοντέλων στο φιλανθρωπικό γκαλά amFar (μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον αγώνα κατά του AIDS) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του φεστιβάλ των Καννών.

Η πρώην συντάκτρια της γαλλικής Vogue ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς και ανάμεσα σε άλλες υποδέχτηκε τις Ρόζι Χάντινγκτον - Γουάιτλι, Κάρλι Κλος κι Έβα Χερτζίγκοβα.

Στο μπλε (για την περίσταση) χαλί, η Ρόζι Χάντινγκτον - Γουάιτλι, έκλεψε την παράσταση με ένα λευκό ασύμμετρο φόρεμα Christian Dior.
Και δεν ήταν η μόνη σταρ που επέλεξε παλ χρώματα - η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τουαλέτα Zuhair Murad, η Εύα Χερτζίγκοβα με το λευκό φόρεμά της, η Χάιντι Κλουμ, η Κάιλι Μινόγκ και η Σάρον Στόουν, όλες τους επέλεξαν χρώματα που ανέδειξαν την καλομαυρισμένη επιδερμίδα τους.

Φυσικά υπήρξαν κι άλλες επιλογές - η Λίλι Ντόναλντσον (μοντέλο) και η ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέϊν φόρεσαν κόκκινα - η Λίλι μία ξώπλατη Emilio Pucci τουαλέτα, η Τζέσικα ένα βαθυκόκκινο φόρεμα Saint Laurent Paris. H Γκόλντι Χόουν έφτασε με μια λαμπερή κίτρινη τουαλέτο Halston Heritage και γυαλιά ηλίου - καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου