Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στο… κόλπο και ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1 και μπήκε και αυτός στο… κόλπο για την πρωτιά στα πλέι οφ. Πλέον τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική την προσεχή Κυριακή.
 Με τον Ατρόμητο πάντως να έχει το πάνω χέρι, καθώς με νίκη απέναντι στον Αστέρα, όταν και να γίνει παίρνει την πρωτιά. Ωστόσο πλέον ελπίδες έχουν και οι Αρκάδες, μετά την νίκη τους επί του ΠΑΣ. Όσο για τους Γιαννιώτες, είναι οι μόνοι που πλέον δεν έχουν ελπίδες. Το ματς στην Τρίπολη κρίθηκε ουσιαστικά μέσα σε 20 λεπτά. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Κάφα και έκανε το 2-0 με τον Τσαμπούρη στο 17’. Τα Γιάννενα μείωσαν με εύστοχο πέναλτι του Κοροβέση στο 20ό λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46' Ναβάρο - 57' Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79' Καστέλς), Περόνε.
ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Ρουμπουλάκου (64' Τσουκαλάς), Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74' Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53' Ίλιτς).
Η Βαθμολογία:
Ατρόμητος 10
ΠΑΟΚ 10
Αστέρας Τρίπολης 8
ΠΑΣ Γιάννενα 7
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:
ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης.
902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου