Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Επέλαση του χιονιά και στην Αθήνα;

                                                             

Η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι από την Τρίτη αναμένονται βροχές στις παραθαλάσσιες περιοχές, χιονόνερο στις πεδινές και χιονοπτώσεις σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, την Τρίτη θα κάνουν την εμφάνισή τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και από την Τετάρτη θα περιορίζονται κατά κύριο λόγο στις περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας, της Ανατολικής Στεράς (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και της ανατολικής Πελοποννήσου.

Αυτό που αποτελεί παραδοσιακά το μεγάλο «φόβο» των μετεωρολόγων δεν είναι άλλο από την πρόγνωση χιονόπτωσης για το κέντρο της Αθήνας. Κάτι τέτοιο, φαντάζει, εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί με τα σημερινά δεδομένα, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στη διάρκεια αυτής της εντονότατης κακοκαιρίας να δει νιφάδες και το κέντρο της Αθήνας. Πιο τυχεροί, πάντως, θα είναι οι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων του λεκανοπεδίου, που θα δουν... άσπρη μέρα από το βράδυ της Τρίτης, ενώ πιθανότητα χιονόπτωσης υπάρχει και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου