Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» εύχονται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

                                              

Το 2014 καταγράφεται στην ιστορία ως η χρονιά των ανέργων, των «λουκέτων», της φτώχειας και της έκπτωσης του κοινωνικού κράτους. Η χρονιά της ανάλγητης μνημονιακής λαίλαπας της Συγκυβέρνησης, που έπληξε βάναυσα την κοινωνία αλλά και τους θεσμούς, όπως αυτός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μας στέρησαν τα πάντα. Όμως εμείς δεν σταματήσαμε ποτέ να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αλλά και για μια νέα προοπτική. Για μια προοπτική με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Σε αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους συνδημότες μας. ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Να βάλλουμε στέρεα  θεμέλια για τις μελλοντικές γενιές και για τους νέους που απελπισμένοι αναζητούν την τύχη τους  σε ξένους τόπους.
Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες,
Το 2015 μπορεί και πρέπει να είναι η αφετηρία μιας άλλης πορείας. Ευχόμαστε τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Να ζήσουμε όλοι μαζί σε ένα Περιστέρι όμορφο, όπου θα  εξοστρακίζεται η θλίψη και όχι τα παιδιά μας που ξενιτεύονται.     

Για την παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»

Φώτης Κουγιουμτζής
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου