Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η βαρβαρότητα δεν θα περάσει




Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Π.Ε Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» χαιρετίζει τους Συλλόγους Διδασκόντων, που στην πλειοψηφία τους με αποφάσεις συνεδριάσεων αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην Αξιολόγηση,  μέσα από τα «σχέδια δράσης» και την ανάρτηση αυτών στο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ». Συγκεκριμένα από τα τελικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Δ.Σ., από τα 41 Δημοτικά τα 25 Δημοτικά στήριξαν την απεργία αποχή, 4 Δημοτικά δεν έχουν συνεδριάσει και μόνο 12 Δημοτικά ενέκριναν σχέδια δράσης.
Καλούμε και τους υπόλοιπους Συλλόγους  να αρνηθούν να πάρουν μέρος στο «σφαγείο» τους  Αξιολόγησης – Κατηγοριοποίησης των σχολείων και εκπαιδευτικών και να κάνουν χρήση των αποφάσεων (απεργία-αποχή) του κλάδου αλλά και των  αποφάσεων του Συλλόγου τους.
Χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση των συνάδελφων Προϊσταμένων Νηπιαγωγών και των Διευθυντών, που αρνήθηκαν και αρνούνται να αξιολογηθούν και να αξιολογήσουν.
Συγκεκριμένα οι Προϊσταμένες των 37,36,19,25,1,20,18,34,29,6,43,8,14,35,12,39,48,40 και 7 Νηπιαγωγείων με δήλωσή τους δε συμμετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης.
Οι Διευθυντές των 27,30 και 33 με δήλωσή τους δε συμμετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης.
 Ο Διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου υπέβαλε την παραίτησή του.
Η παράταση που έχει δοθεί από τη διοίκηση αποδεικνύει ότι οι συλλογικές μας αποφάσεις  δυσκολεύουν το έργο τους.
Κανένας να μη φοβηθεί και να μη σκύψει το κεφάλι.
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                                  ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου