Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή

                                                                      

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή  με τοπικές βροχές να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά.
Θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι οι οποίοι σταδιακά θα φτάσουν έως και τα 7 μποφόρ από το απόγευμα της Κυραικής και μετά. Επίσης αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές από το βράδυ και μετά στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με την ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στα 5 με 7 μποφόρ. Αναμένεται σταδιακή εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου