Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σουπερλίγκα: Νίκες για Ατρόμητο, Βέροια και Παναιτωλικό - Ισοπαλία στο Ηράκλειο

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού.
Νίκη και για τη Βέροια με 2-0 επί της Νίκης Βόλου των πολλών προβλημάτων, ενώ και ο Παναιτωλικός πήρε το τρίποντο με το 1-0 επί του Πλατανιά. Ισοπαλία (1-1) ανάμεσα σε ΟΦΗ και Καλλονή στο Ηράκλειο.
Επιστροφή στις νίκες για Ατρόμητο
Μετά από τρεις σερί αγώνες στους οποίους αγνοούσε τη χαρά της νίκης, ο Ατρόμητος επέστρεψε στα «τρίποντα», καθώς επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι. Στο τέλος, βέβαια, οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς, ωστόσο αυτό δεν έγινε…
Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Παπάζογλου στο 7’. Αυτό το 1-0 ήταν αρκετό στον Ατρόμητο να ανέβει στους 22 βαθμούς και να αναπτερώσει ελπίδες και ηθικό για το στόχο εισόδου στην προνομιούχο πεντάδα. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός έμεινε στους 14 και συνεχίζει να αγωνιά για την παραμονή του στη Σουπερλίγκα.
Πήρε τη νίκη ο Παναιτωλικός
Με βάση την εικόνα που είχε το ματς στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Πλατανιά, η γηπεδούχος ομάδα πήρε άνετα τη νίκη. Μάλιστα, το 1-0 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άδικο για τα «καναρίνια», ωστόσο οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετρούν…
Ο Μπεχεράνο σκόραρε στο 24’ το γκολ που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Με αυτούς τους 3 βαθμούς ο Παναιτωλικός «σκαρφάλωσε» στους 21 βαθμούς και μπορεί να κοιτά προς τις θέσεις των πλέι οφ, ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στους 15 βαθμούς, 1 μόλις βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Νίκη για τη Βέροια επί της Νίκης Βόλου
Ήταν δεδομένα το φαβορί κόντρα στη Νίκη Βόλου των πολλών οικονομικών προβλημάτων και το έδειξε. Ο λόγος για τη Βέροια, η οποία επικράτησε με 2-0 της ομάδας από τη Μαγνησία, σε μια αναμέτρηση που είχε έναν μόνο πρωταγωνιστή.
Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν σχετικά εύκολα στους τρεις πόντους στη βροχερή πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο Κάμπορα άνοιξε το σκορ στο 38’, ενώ ο Καλτσάς διαμόρφωσε στο 84’ το τελικό σκορ.
Έτσι, η Βέροια του Χοσέ Γκρανέρο ανέβηκε στους 24 βαθμούς και παραμένει σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ η Νίκη Βόλου του Παναγιώτη Τζαναβάρα βρίσκεται σταθερά στο τέλος της βαθμολογίας (μαζί με τον Εργοτέλη) και δύσκολα φαίνεται ότι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Σουπερλίγκα.
Ισοπαλία στο Ηράκλειο
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου, εκεί όπου ΟΦΗ και Καλλονή πάλεψαν για τη νίκη. Ωστόσο, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, που δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη, ούτε όμως προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια.
Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Ματζουράκη άνοιξαν το σκορ στο 70’ με πέναλτι (χέρι του Τριποτσέρη) που μετέτρεψε σε γκολ ο Χουάνμα, ενώ οι γηπεδούχοι του Τζενάρο Γκατούζο απάντησαν σχεδόν άμεσα (στο 72’) με κεφαλιά του Μακρή.
Αυτή η ισοπαλία ανέβασε τον ΟΦΗ στους 14 βαθμούς σε ανάλογο αριθμό αναμετρήσεων, αλλά τον κράτησε σταθερά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Καλλονή ανέβηκε στους 21 βαθμούς και μένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου