Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπρας: «Τελεία και παύλα στα παραμύθια του τρόμου»

                                                                         Αλ. Τσίπρας:”Θα δώσουμε μάχη για να φύγει αυτή η κυβέρνηση”
Καλοδεχούμενοι είναι όσοι αποδέχονται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εξαπέλυσε από το Cine Κεραμεικός σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ζητώντας παράλληλα να τοποθετηθούν υπηρεσιακές διοικήσεις στα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Τύπου και Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να γίνουν οι εκλογές «σε κλίμα σταθερότητας και ομαλότητας».

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας υποστηρίζοντας ότι «η αλήθεια κέρδισε μία μάχη» προσθέτοντας ότι πλέον ο λαός έρχεται στο προσκήνιο.

Στρεφόμενος κατά του Πρωθυπουργού ο κ. Τσίπρας είπε ότι «είναι ο τελευταίος σε αυτή τη χώρα που μπορεί να μιλά για συναίνεση» και ότι «είναι πια παρελθόν».

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι έως τις εκλογές «κάποιοι θα επιχειρήσουν παρά την αποτυχημένη απόπειρα με τους βουλευτές, να συνεχίσουν το ίδιο βιολί της τρομοκρατίας με το λαό».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα «αυτά με τα οποία το 2012, απείλησαν τον λαό ότι θα συνέβαιναν αν εκλέγονταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός τα υπέστη. Αλλά όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπέστη από τον κ. Σαμαρά και τη τρόικα».

«Με τον ίδιο αδίστακτο τρόπο που κυβερνήσανε, με τον ίδιο θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τη νίκη του λαού στις εκλογές της 25ης του Γενάρη» είπε ο κ. Τσίπρας προβλέποντας «επίθεση κινδυνολογίας και τρόμου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου