Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Με λαμπρότητα έκοψαν την πίτα τους ΓΣΠ και Αστέρας



Στην αίθουσα του δευτέρου ορόφου του ΚΥΒΕ Περιστερίου και με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ο ΓΣ Περιστερίου μαζί με το μικρό του "αδερφάκι", τον Αστέρα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Προσωπικότητες της πόλης, άνθρωποι από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΓΣΠ παρευρέθηκαν στον εξαιρετικό αυτό χώρο, έφαγαν, ήπιαν, συζήτησαν, άκουσαν την ομιλία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Σήφη Ξυπνητού και χειροκρότησαν όλους όσοι διακρίθηκαν την περσινή χρονιά και βραβεύτηκαν από τον σύλλογο.
 Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με την παράταξη «Ενεργοί πολίτες για την ανατροπή στο Περιστέρι», Φώτης Κουγιουμτζής, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ενεργοί πολίτες για την ανατροπή στο Περιστέρι», Αλέξης Πουλιάσης, το Ιδρυτικό μέλος του ΓΣΠ, Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου και επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Δημήτρης Κελάφας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Αλέξανδρος Πλέστης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Θανάσης Δημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Γεώργιος Δάβος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Μπάμπης Καραθάνος, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Δημήτρης Μισαηλίδης, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Αυγουστίδης, ο Αντιδήμαρχος πολεοδομίας, Παναγιώτης Λύκος, η Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Μαίρη Τσιώτα, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών, Αλέξιος Σταυρούλιας, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας, Τάσος Θεοδωράκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Τάσος Καλιάφας, το Ιδρυτικό μέλος του ΓΣΠ, Άρης Ασημακόπουλος και άλλοι.
Οι βραβεύσεις
Κατά τη διάρκεια της όμορφης αυτής βραδιάς βραβεύτηκαν:
1. Οι Μουζάς Χρήστος και Μουζάς Νικόλαος για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κολύμβησης.
2. Οι Δριγούτης Κωνσταντίνος και Ανταλής Βασίλειος για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κολύμβησης. Ο Δριγούτης είναι μέλος της προεθνικής ομάδας κολύμβησης και ο Ανταλής μέλος των επίλεκτων αθλητών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
3. Οι Παλαιογιάννης Παναγιώτης και Παλαιογιάννης Ευάγγελος για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης.
4. Οι Ορφανίδης Ιωάννης (προπονητής) και Μαγκλής Μιχάλης (βοηθός προπονητή).
5. Ο μεγάλος χορηγός του ΓΣΠ, τα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, εκ μέρους των οποίων το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Κιούσης.
6. Η χορηγός εταιρία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ εκ μέρους της οποίας το βραβείο παρέλαβε ο Ιωάννης Κωτσιόπουλος.
7. Η εταιρία MELLON TECHNOLOGIES.
8. Ο Παχατουρίδης Ανδρέας για την έμπρακτη συμπαράστασή του στον ΓΣΠ ως φίλαθλος.
9. Ο Σταυρούλιας Αλέξιος για την έμπρακτη συμπαράστασή του στον ΓΣΠ ως φίλαθλος.
10. Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΠ, Θωμάς (Μάκης) Παπαθεοδώρου.
11. Οι Μπιμπούδης Κωνσταντίνος, Μενέξης Δημήτρης, Ιωάννου Αλκιβιάδης, αθλητές του μπάσκετ, μέλη της μικτής ΕΣΚΑ και του Κλιμακίου Εθνικής Παμπαίδων.
12. Η Ομάδα Μίνι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά Πανιώνιου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου