Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Απολογισμός έργου και όχι διάλογο με το λαό, η συγκέντρωση του δημάρχου στο Ε.Κέντρο

                                                     
Απολογισμό έργου και όχι διάλογο με τους δημότες έκανε ο δήμαρχος Α. Παχατουρίδης στην συγκέντρωση στο εκθεσιακό κέντρο του δήμου. Ο  δήμαρχος παρά την αρχική του εξαγγελία ότι θα έρθει κοντά με τους δημότες του, με σκοπό να τους ακούσει και να μοιραστεί τους προβληματισμούς τους, αρκέστηκε μόνο σε απολογισμούς έργων τα οποία πραγματοποίησε και αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. 

 
Πέρα από την παρουσίαση του έργου του ωστόσο, και σε ενδιάμεσες παρενθέσεις αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί φημών αναφορικά με το πρόσωπό του, τονίζοντας την καθαρότητα του ονόματός του και της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του. Επιδερμικά επίσης μίλησε για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη, εφόσον όπως τόνισε υπάρχει κάποιο δίλλημμα, χωρίς όμως να γίνει απόλυτα ξεκάθαρος εάν σκοπεύει σε επικείμενη κάθοδο. Η τελική του "ατάκα" να έχετε εμπιστοσύνη στον Ανδρέα" ήταν και ο επίλογος μιας διευκρινιστικής απολογίας έργου και δράσης στον δήμο, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

                                                        

   Μετά το τέλος της ομιλίας του, αρκετοί  ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν προς τι ο σκοπός της συγκέντρωσης, αφού δεν ξεκαθάρισε επί της ουσίας, εάν θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα δημάρχου, (επίσημα ενοείται) έδειξε κουμπωμένος και άφησε πολλά ερωτήματα σχετικα΄με τις προθέσεις του. Σε μια περίοδο μάλιστα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο του υποψηφίου της περιφέρειας με την στήριξη της Ν.Δ η οποία ψάχνετε εναγωνίως, καθώς ο αντίπαλος δεν θα είναι και τόσο εύκολος, σύμφωνα  με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.   
 
 Ο ίδιος δημιούργησε "θολό τοπίο" στους συνδημότες του, αφήνοντας απορίες για το τι μέλλει γενέσθαι, ποιές θα είναι οι τελικές του αποφάσεις, καθώς δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης, δεν άκουσε και δεν αφουγκράστηκε κανέναν. Αντίθετα το κλίμα παραμένει ως έχει, με την αγωνία πολλών για την τελική του απόφαση, είτε είναι εντός, είτε είναι εκτός των τειχών! 




 






 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου