Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αισιοδοξία στη χτεσινή συγκέντρωση του Μιχάλη Σελέκου

Μικρό αποδείχθηκε το θεατράκι της Στέγης Πολιτισμού για την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Μέλη του κόμματος και φίλοι έσπευσαν το απόγευμα της Τετάρτης να ακούσουν τον Μιχάλη Σελέκο, αλλά και τις θέσεις του κόμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κυρίως, να δείξουν ότι θα παλέψουν με συνέπεια και πίστη σε ένα καλό αποτέλεσμα. Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία στην αίθουσα ότι "αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε" και οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τους ομιλητές. 
"Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος έκανε έναν απολογισμό έργου και κοινωνικών αγώνων που έδωσε η παράταξή του στην πόλη μας και κάλεσε εργαζομένους, φοιτητές, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους σε κοινωνική συστράτευση. Τόνισε τον πολιτικό χαρακτήρα της τριπλής εκλογικής μάχης του Μαΐου και ανέφερε πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα υπάρξουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι, αλλά κάποιοι που εποφθαλμιούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό το κομματικό χρίσμα, τώρα θα φορέσουν "μάσκες" παριστάνοντας τους ανεξάρτητους.  
"Συλλογική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής"
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Γιάννης Πρωτούλης κατηγόρησε τη σημερινή δικομματική κυβέρνηση για την πολιτική της, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου (από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη Χρυσή Αυγή). Έκανε λόγο για συλλογική ιδιοκτησία του λαού στα μέσα παραγωγής και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Μίλησε ακόμα για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ανατροπή της αντιλαϊκής εξουσίας για τη λαϊκή εξουσία. 
Αναρτήθηκε από το "Χαιδάρι σήμερα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου