Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σκακιστικός όμιλος περιστερίου έκοψε την πίτα του



Ο Σκ                                                                 



 



ακιστικός Όμιλος Περιστερίου το Σάββατο 15 Φλεβάρη 2014, σε μια όμορφη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από την έντονη παρουσία πολλών φίλων, γονιών, παιδιών  και προσκεκλημένων που ξεπέρασαν τα 120 άτομα έκοψε τη πίτα του για τη νέα χρονιά στο   κατάμεστο Εντευκτήριο του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστεί για την παρουσία τους την αντιδήμαρχο πολιτισμού Μαρία Τσιώτα Μάρκου τους αντιδημάρχους Βασίλη Λώλο, Αναστάσιο Θεοδωράκο ,Γεώργιο Αυγουστίδη, και  τον επιστημονικό συντονιστή κοινωνικών δράσεων Περιστερίου και υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη  Γεώργιο Βαθιώτη.
Η γραμματέας του Σ.Ο.Π  Χαρανά Αλεξάνδρα καλωσόρισε τους παρισταμένους και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του ομίλου Ιάκωβο Λαπατά.   Στην εισήγησή του ο πρόεδρος έκανε μια σύντομη παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και στο  προγραμματισμό για το 2014 ,κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται για την διάδοση του σκακιού στην περιοχή του Περιστερίου με μεγαλύτερη έμφαση την ανάπτυξη και καλλιέργεια του σκακιού σε μαζικό επίπεδο, τόσο σε επίπεδο σχολείων (Σχολικό σκάκι) όσο και σε επίπεδο Δήμων (ένταξη του σκακιού σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις). κλείνοντας με ένα ελπιδοφόρο κάλεσμα καρδιάς

Όπως τόνισαν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου μας, η εκδήλωση είχε μια μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας των πολλών μικρών μαθητών του Συλλόγου. Οι εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου, αφού συνεχάρησαν τους ανθρώπους του Συλλόγου για την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλουν, δήλωσαν την συνέχιση της βοήθειας προς το Σύλλογο της πόλης μας.
Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην αθλήτρια Αλεξάνδρα Χαρανά  η οποία βραβεύτηκε για το ήθος και τη μακρόχρονη προσφορά της στο σύλλογο. Παράλληλα απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους μαθητές που προκρίθηκαν στο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα  Περ. Ενότητας Δυτικού  τομέα  Αθηνών .
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την κλήρωση πολλών και πλούσιων δώρων(40 τον αριθμό) προσφορά φίλων καταστηματαρχών Περιοχής Περιστερίου και Κορυδαλλού. στους φίλους μας.
Κατά την κοπή της πίτας η τύχη χαμογέλασε στην οικογένεια του Χρήστου Καλέμη κέρδισαν το  δώρο (ένα γυάλινο σκάκι) που αντιστοιχούσε στο φλουρί. προσφορά του βιβλιοπωλείου «γνωμικό »  Καραολή  Δημητρίου και ποταμού στον κορυδαλλό,. 
 
Πολλές ευχαριστίες αξίζουν σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. και  ιδιαίτερα  την κυρία Μάγδα Τατσοπούλου για τα πολύ ωραία και πλούσια εδέσματα που ετοίμασε και τιμήθηκαν δεόντως .
Και του χρόνου με υγεία, με τον ΣΟΠ  πρωταγωνιστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου