Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Μιχελάκης: Ο Σγουρός είναι αποτυχημένος- ένας κακός περιφερειάρχης

Για το ενδεχόμενο  να στηρίξει η ΝΔ την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής μίλησε στον Realfm ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
«Η επιλογή Σγουρού θα είναι ότι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος», σχολίασε ο υπουργός.
Σχετικά με τις αλλαγές στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Μιχελάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Μέσα στα επόμενα 24ώρα θα έρθει ο νόμος για τις εκλογές. Μια περιφέρεια όλη η χώρα, 4 σταυροί, καθώς και η άρση των κωλυμάτων. Σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σαμαράς θέλει οι βουλευτές που θέλουν να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο να παραδώσουν την έδρα τους», και πρόσθεσε:
«Υπάρχει μια απαγόρευση 15 ημερών για τις δημοσκοπήσεις. Αυτό θα το καταργήσουμε. Ο κάθε ένας έλεγε ότι ήθελε, δημιουργούσε μια σύγχυση. Παιζόντουσαν παιχνίδια με αποτέλεσμα η κοινή γνώμη να βομβαρδίζεται από ανυπόστατες φήμες, όπου η απαγόρευση είχε καταντήσει να φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα».
Aftodioikisi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου