Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα Τσατσαμπά: Σε "πράσινα συνεργάσιμα παιδιά" στηρίζεται ο Μαραβέλιας


Διευκρίνιση για τα περί "γαλάζιων παιδιών", στα οποία αναφερθήκαμε σε ρεπορτάζ μας από το Δημοτικό Συμβούλιο δίνει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Τσατσαμπάς, η οποία ανοίγει νέο μέτωπο, αυτή τη φορά με στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ. 

Θυμίζουμε ότι σε ερώτησή του προς τον δήμαρχο έθεσε το θέμα της ευνοιοκρατίας που καλλιεργεί η δημοτική αρχή με το νέο οργανόγραμμα του Δήμου, την οποία εμείς ερμηνεύσαμε σαν φροντίδα των "γαλάζιων παιδιών".  

Όμως με επιστολή του στην εφημερίδα μας ο κ. Τσατσαμπάς διευκρινίζει ότι δεν εννοούσε "γαλάζια παιδιά", αλλά "συνεργάσιμα παιδιά", δηλαδή διοικητικά στελέχη του Δήμου που προέρχονται και από το ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα κυρίως από αυτό! 

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στην πάλαι ποτέ κραταιά "πράσινη στρατιά" του Χαϊδαρίου. Και ο μεν Δ. Τσατσαμπάς έχει "πηδήξει από το τρένο" εδώ δύο χρόνια περίπου, άλλοι σύντροφοί του όμως συνεχίζουν να είναι ενεργοί, σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, όπως υπονοεί ο ίδιος. 

Πάντως, τόσο από την ερώτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και από τη σημερινή του επιστολή λείπουν τα ονόματα. Τότε η συζήτηση θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. 

Η επιστολή Τσατσαμπά στο "Χαϊδάρι Σήμερα" είναι η εξής:

Σχετικά με το δημοσίευμά σας με τίτλο "Προωθούνται "γαλάζια παιδιά" στον Δήμο;", που προέκυψε από ερώτηση – καταγγελία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την τροποποίηση του οργανισμού του Δήμου, όπως φαίνεται και από το περιεχόμενο του ρεπορτάζ καμμία αναφορά δεν έκανα περί "γαλάζιων παιδιών".

Για να είμαστε απολύτως ακριβείς, η αναξιοκρατία και η εξυπηρέτηση αρεστών από τη δημοτική αρχή Μαραβέλια δεν αφορά αποκλειστικά τα γαλάζια παιδιά, αλλά κυρίως "συνεργάσιμα" παιδιά κολλητών, ανεξαρτήτως χρώματος.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά συνεργάζεται άψογα επί χρόνια τώρα με στελέχη κυρίως του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν κοινή διοικητική και διαχειριστική αντίληψη με τη Δημοτική Αρχή Μαραβέλια.
                                                                                                                             ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου