Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Περιστέρι: Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 1η Αυγούστου

                                                
                          
Σύμφωνα  με τις διατάξεις των άρθρων 65 – 69 του Ν. 3852/ 2010 έχω την τιμή να σας καλέσω σε  συνεδρίαση του Δ.Σ την 1-8-2013 ημέρα: ΠΕΜΠΤΗ και ώρα: 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση επί της επικείμενης αύξησης των αντικειμενικών αξιών ακινήτων στο Δήμο μας. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)
  2. Έγκριση Απολογιστικών στοιχείων εσόδων – εξόδων του προϋπολογισμού, που αφορά το Β’ Τρίμηνο, έτους 2013 (Οικονομική Επιτροπή)
  3. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγρ/τος του Δήμου, έτους 2013. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).
  4. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2013. (Οικονομική Επιτροπή)
  5. Επικαιροποίηση της αριθ. 81/15-4-2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά σε τμήματα των Ο.Τ. 790 και 791α. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
  6. Έγκριση τροποποίησης και συμπλήρωσης της Τοπικής Κανονιστικής Διάταξης για προσδιορισμό χώρων και θέσεων για τις άδειες άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε θρησκευτικές εορτές «Εμποροπανήγυρες» για την χορήγηση προσωρινών αδειών πώλησης παραδοσιακών εποχικών και λοιπών προϊόντων. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
  7. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 1ης Δημοτικής Κοινότητας. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
  8. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2ης Δημοτικής Κοινότητας. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
  9. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 4ης Δημοτικής Κοινότητας. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)
10.  Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την «Προμήθεια Εντύπων και Υλικών Μηχανογράφησης & Πολλαπλών Εκτυπώσεων». (Γεν.Γραμ. κα Τσόγκα Κ.)
11.  Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την «Προμήθεια ψηφιακού καταγραφικού εικόνας για τις ανάγκες του Δημοτικού Σταθμού Οχημάτων». (Γεν.Γραμ. κα Τσόγκα Κ.)
12.  Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την «Προμήθεια μηχανήματος έκδοσης αριθμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του 1ου ΚΕΠ του Δήμου μας». (Γεν.Γραμ. κα Τσόγκα Κ.)
13.  Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την «Προμήθεια Αδειών χρήσης λογισμικού Microsoft». (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).
14.  Λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΕΩΣ Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΑΠΟ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ». (Αντ/ρχος κα Τσιώτα-Μάρκου Μ.)
15.  Λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/ρχος κα Τσιώτα-Μάρκου Μ.)
16.  Λήψη απόφασης για καταγγελία σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της διαφημιστικής εταιρείας REMEDY ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)
17.  Λήψη απόφασης για καταγγελία σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της διαφημιστικής εταιρείας ΔΟΜΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Α.Ε. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)
18.  Έγκριση πίστωσης για την επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)
19.  Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλής της εταιρείας «Δ. Βαρδακώστας & Σια Ο.Ε.» και επανεγγραφή σύμφωνα με την αριθ. 6250/2013 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.  (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)
20. Παράταση μίσθωσης ακινήτου  που στεγάζεται  το 1ο ΚΑΠΗ. (Αντ/χος κ.Λύκος Π.)
21.  Λήψη απόφασης για την απόρριψη αιτήματος εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί των οδών Αγ.Γεωργίου & Ωγυγου (WIND). (Αντ/χος κ.Λύκος Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου