Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός

                               

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου και σταδιακά τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία με ισχυρές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και ενισχυμένους ανέμους.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί τοπικά στα πελάγη 7 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης στα νότια.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα και μετά υπάρχει η πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 6 και 14 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου