Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Σοκ στην Ειδομένη: Μετανάστες ξυλοκοπούν ομοεθνή τους για τον βιασμό 7χρονης!

Σοκ στην Ειδομένη: Μετανάστες ξυλοκοπούν ομοεθνή τους για τον βιασμό 7χρονης! (pics)
Αργά το βράδυ της Πέμπτης (17/3) το Αθηναϊκό Πρακτορείο μετέδωσε πως σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ προσφύγων στον καταυλισμό της Ειδομένης. Όπως έγινε γνωστό, δύο Αφγανοί συνεπλάκησαν με έναν Σύρο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου υπέστησαν ελαφρά τραύματα, πιθανότατα από χρήση μεταλλικών αιχμηρών αντικειμένων, ενώ μεταφέρθηκαν στις σκηνές των εθελοντών-γιατρών που βρίσκονται στην περιοχή.
AdTech Ad
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εξαιτίας του επεισοδίου άναψαν τα αίματα μεταξύ ομάδων συμπατριωτών των εμπλεκόμενων στη συμπλοκή. Χάρη όμως στην παρέμβαση μελών εθελοντικών οργανώσεων και αστυνομικών, τα πνεύματα ηρέμησαν.
Την ίδια ώρα, οι φωτογραφίες του ρεπόρτερ Νake Batev από την Ειδομένη που δημοσιεύτηκαν στο πρακτορείο ΕPA, δείχνουν πρόσφυγες να σέρνουν βίαια έναν άντρα και να τον χτυπούν.
H επίσημη περιγραφή των φωτογραφιών στο πρακτορείο αναφέρει πως ο άντρας κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας επτάχρονης και οι πρόσφυγες τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η Daily Mail, που μεταδίδει την είδηση, αναφέρει πως ο φωτογράφος είπε πως οι πρόσφυγες κλωτσούσαν τον κατηγορούμενο και ένας από αυτούς προσπάθησε να τον χτυπήσει με μια ζώνη στο κεφάλι.

Mάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες διακρίνεται και ένας άντρας της ελληνικής αστυνομίας, ανάμεσα στο εξαγριωμένο πλήθος των προσφύγων.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου