Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Με τη διαδικασία του «επείγοντος» το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα πρώτα προαπαιτούμενα αντιλαϊκά μέτρα του τρίτου μνημονίου.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Κόκκινο» ανέφερε ότι θα ακολουθηθεί η διαδικασία του «επείγοντος», καθώς και ότι το νομοσχέδιο θα έχει πολλά άρθρα και όχι ένα άρθρο.
Υπενθυμίζοντας στα άλλα αστικά κόμματα ότι έχουν ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, τα κάλεσε να στηρίξουν το παρόν νομοσχέδιο ή τουλάχιστον επιμέρους άρθρα. «Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού, που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα κριθεί και η στάση τους πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα», είπε.
Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι σήμερα ολοκληρώνεται η κατάθεση των ρυθμίσεων από τα υπουργεία, ώστε να συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο. Επίσης ανέφερε ότι το χρονικό περιθώριο για την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι μέχρι τις 15 με 17 του μήνα.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα, λέγοντας πως «εκκρεμεί η μεγάλη συζήτηση για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού, αλλά και τα εργασιακά θέματα, τα οποία εκκρεμούν για τον επόμενο μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου