Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



 Συνάδελφοι,  συναδέλφισσες

Η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επισπεύδει την ψήφιση των «προαπαιτούμενων» της συμφωνίας του Αυγούστου  και ετοιμάζεται  έτσι να καταφέρει ένα ακόμη  συντριπτικό χτύπημα σε ότι απέμεινε από τα εργατικά δικαιώματα . 
Αξιοποιούν το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα  και υποστηρίζουν ότι, έχουν τη λαϊκή συναίνεση για  τα νέα σκληρά     μέτρα  στην κοινωνική ασφάλιση, τα εργασιακά,  τη βαριά φορολογία, και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Λένε  ξανά ψέματα !! 

Δεν υπάρχει συγκατάθεση του λαού στην καταστροφή της ζωής του . Χρειάζεται να υπάρξει αποτελεσματική απάντηση στην κυβερνητική πολιτική, στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο , την ΕΕ, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Να υπάρξει ισχυρή αντίσταση, και καταδίκη των νέων βάναυσων μέτρων. Στους δρόμους του συντονισμένου αγώνα και της κοινής δράσης βρίσκεται η λύση.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΛΕΙ :

 Τις διοικήσεις των συνδικάτων και των μαζικών φορέων της πόλης , όλους  τους αγωνιστές συνδικαλιστές , τους εργαζόμενους , τους νέους και τις νέες σε σύσκεψη την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 07:00 μμ στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων ( Θεοφράστου και 40 Εκκλησιών )  .

Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τη δράση μας ώστε η εργατούπολη του Περιστερίου να δώσει μαχητικό παρών  στις λαϊκές κινητοποιήσεις .

Να οργανώσουμε τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στις  22 Οκτώβρη στην ομόνοια στις 06:30 το απόγευμα και να κλιμακώσουμε τη δράση μας μπροστά στην Πανελλαδική – Πανεργατική απεργία που προτείνει το ΠΑΜΕ για τις 12 Νοέμβρη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου