Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα


                                                                        

Χαλάει ο καιρός, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές - Στα δυτικά και τα βόρεια άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση - Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια – Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους 7 - 9 μποφόρ και πιθανόν τοπικά χαλαζοπτώσεις.
Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν την ανατολική και νησιωτική χώρα. Θα επικρατήσουν βόρειοι θυελλώδεις άνεμοι και θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκηθα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου