Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ταγκο Αργεντίνικο στο Περιστέρι με την Πατρίτσια Μάλαγκα



                                                                    

 Η μαγεία του ΤΑΓΚΟ συνεπήρε τους θεατές  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και συνδέθηκε αρμονικά με την υπέροχη φωνή της Πατρίτσια Μάλαγγα, της Αργεντίνας τραγουδίστριας που ξεσήκωσε το κοινό, όχι μόνο με τις φωνητικές της δυνατότητες, αλλά και με τις πολιτικές της τοποθετήσεις, παραλληλίζοντας τις συνθήκες διαβίωσης στην χώρα της,( εν καιρώ κρίσης), με το σημερινό γίγνεσθαι στην Ελλάδα. 
                                                   

Μια ζωντανή, δυναμική παρουσία που εξέπεμψε αγωνιστική ενέργεια και πάθος, φλόγα και ελπίδα για ανάταση των λαών, δίνοντας μηνύματα μέσα από την ανάκαμψη του Αργεντίνικου λαού, που μαζί με τους Έλληνες  υπέστησαν τα «καλα» του δόγματος ΣΟΚ και του Σικάγου, με όλα τα παραλειπόμενα που πληρώνουμε σήμερα.
Την εκδήλωση προλόγισε ο  διοργανωτής Α. Πιλάλης και ο επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Φ, Κουγιουμτζής. Στις σύντομες ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο Αργεντίνικο Τάγκο, στον χορό που εκφράζει τη αγωνία, τον πόνο, τον έρωτα παλληλίζοντας με το δικό μας ρεμπέτικο τραγούδι. Και τα δύο αντιμετωπίστηκαν εχθρικά από την αστική τάξη και πολεμήθηκαν όσο κανένα άλλο είδους τραγουδιού. 
Και οι δύο ομιλητές δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κύριο Α. Τασόπουλο από τον Ρ.Σ «ΠΑΛΜΟ» για την βοήθεια και στήριξη στο εγχείρημα της πετυχημένης αυτής εκδήλωσης.
                                   

                                              Ο Ανδρέας Τασόπουλος επί το εργον
Τέλος η εκδήλωση συνεχίστηκε με σόλο κιθάρα και τραγούδι από καταξιωμένους Αργεντίνους καλλιτέχνες, αποσπώντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό του κοινού που τους αποθέωσε γοητευμένο από την Αργεντίνικη κουλτούρα.
Ρ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου